Om MINDSHORIZON

Lederudvikling hos MINDSHORIZON er for ledere, beslutningstagere og mennesker der vil påvirke og have en indflydelse.  Kvikke, ofte karismatiske, ambitiøse mennesker som allerede har en del succeser i kølvandet, og som vil op på et endnu højere performanceniveau – skabe resultater der afspejler deres format og deres indsats. Glade og med velvære og stolthed.

MINDSHORIZON ledes af Marlene Isabel Shirazi Rasmussen og blev oprettet primo 2007. Udover bistand fra grafikere, webudviklere, fotografer m.fl. samt koordinator og assisterende trænere ved kursusaktiviteter og lederfora, drives MINDSHORIZON af Marlene selv.

Kunder hos MINDSHORIZON er blandt andre: LEGO, COOP, Norwell Outdoor Fitness, EG, hesehus, Kjær Data, Nordic Waterproofing, Trioplast Nyborg, Bureau Veritas, Odense Kommune, Kerteminde Kommune, Tietgenskolen, JYSK Landbrugsrådgivning, Landbo Fyn, Centrovice, Novoferm Danmark, EG, Hotel Vejlefjord, L’EASY, Den Fynske Opera, Advodan, Skude og Jacobsen, GF Forsikring, Svendborg Brakes, Østfyns Erhvervsråd, Telegrafregimentet.

Om ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen har tidligere erfaring som bl.a. projektleder, kursusleder og vicedirektør.

Marlene har erhvervsuddannelserne Cand. Merc i International Markedsføring og HD i Organisation og Ledelse (Copenhagen Business School og Syddansk Universitet). Økonomiske aspekter spiller derfor aktivt en rolle i Marlenes ErhvervsCoaching, kurser, konsultationer og øvrige aktiviteter.

Marlene brænder for mental styrke og det personlige lederskab, æstetik, forretningsmodeller/-udvikling og ‘Money Mastery’.

Hun er uddannet Master Practitioner certificeret af The Society of Neuro-Linguistic Programming v/ Richard Bandler og solidt trænet i Appreciative Inquiry. Herudover har Marlene trænet ved nogle af verdens mest excellente trænere, herunder Dr. Joseph Riggio. Marlene er også certificeret Adele Lynn Coach, og har siden år 2003 været autoriseret i adskillige DISC profil – og analyseværktøjer.

Som Ledelsesrådgiver, mentor, erhvervscoach, foredragsholder og kursusleder trækker Marlene på omkring 20 års frugtbare resultater og erfaringsmæssig ballast til at flytte folk mentalt, sprogligt, adfærdsmæssigt og organisatorisk. Marlene trækker på sin tyngde indenfor medarbejder – og ledelsesudvikling, værdibaseret ledelse, sine studier og erfaringer med økonomiske strategier, kommunikationsstrategier og lederstile med vægt på den følelsesmæssige og sociale intelligens som en naturlig del af ledersparring og lederudviklingsforløb i MINDSHORIZON.

Da Marlene er let at begejstre og har en aktiv og særdeles kreativ hjerne, har hun været aktivt søgende indenfor de mest effektive værktøjer indenfor feltet ‘at træffe beslutninger af høj kvalitet’ mhp. at styrke egne evner til at vælge til og fra, og holde skarpt fokus dér hvor det giver allerbedst mening.  I de seneste 20 år har hun forfinet og tilrettet beslutningsværktøjer, som hun nu deler med kunder.

I 2008-2016 har Marlene siddet i repræsentantskabet for Nordfyns Bank.

Marlene er medstifter af Erhvervsnetværket Fynske Fruer for kvinder med eget CVR nr.

Igennem 3 år udgav MINDSHORIZON i samarbejde med Mayland Burde performancekalenderen GOALKEEPER. Marlene er publiceret forfatter på Børsen Ledelseshåndbøger, og har udgivet bogen ‘The 101 Questions You NEED to Ask Yourself to Improve Your Life’.

Kunder fortæller

 • ”Skarpere som leder, og nu med en lettere hverdag og større indsats blandt mi....

  Managing director Lars Barkholt, Norwell A/S

  Der er sket utroligt meget hen over mit år med lederudvikling hos MINDSHORIZON. Min signatur som leder er blevet klar. Jeg er nu tydeligere i min kommunikation og mine forventninger, som har ført til en bedre indsats blandt mine medarbejdere og en lettere hverdag med mere arbejdsro. Jeg er nu også skarpere på både at opfange og reagere på de signaler mine omgivelser sende....

 • Lederudvikling med ’både og’: Personligt udbytte og synlig ledelse, med mot....

  Regional Sales Director, Niels Stonor Edelmann, Trioplast Nyborg A/S

  Efter 11 år i samme virksomhed har jeg været glad for at få tilført nye metoder til at øge og fastholde motivationen, nytænkning og målfokus hos mine medarbejdere. Effektive redskaber, som jeg nu anvender i medarbejdersamtaler, til stresshåndtering og innovation. Samtidig er mit personlige udbytte af lederudviklingsforløbet med Marlene som 1) skarpere personlig ledelse....

 • ”Resultater fra dag 1 – og intet tidsspilde!”

  Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

  Du ved ikke, hvad der er muligt for dig, før du er blevet coachet af Marlene – så enkelt er det. Hun giver dig det ”spark bagi”, der får dig til at rykke NU. Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.

 • ”Handlekraft og konsekvens med mentaltræning på første række!”

  Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

  Ingen har sagt at ledelse er nemt, og i et job med meget højt energiniveau og mange omvæltninger i en stor organisation, med 200 medarbejdere, er det ekstremt givende, at jeg igennem Marlenes mentorskab nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens. Jeg vurderer, jeg håndterer og jeg lukker situationerne. Jeg evner at fange mange flere nuancer og med præcision og ha....

 • ”Giver virksomheden værdi – i såvel de bløde elementer som de hårde ta....

  Adm. direktør, Lars Hedal, Hedal Kruse Brohus A/S

  Hos Hedal Kruse Brohus har vi fokus på at nå vores ambitiøse mål. I sidste ende er mange af dem økonomiske, og vejen dertil går gennem værdibaseret ledelse, hvor alle får et stort ansvar. Det stiller store krav til medarbejdernes individuelle udvikling og formåen, og her har Marlenes mentorskab haft en væsentlig positiv effekt. Udbyttet har absolut været m....

Læs mere

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.