Styrk din sans for forretning

En fokusdag hvor du bliver økonomisk og mentalt beriget.

 Varighed 

 5 timer 

Dato og tid

 

Tilmeldingsfrist

 

Sted

Tid og sted aftales direkte mellem dig og mig.

På fokusdagen ‘Styrk din sans for forretning’ bliver du økonomisk og mentalt beriget. Med afdækning af hvor du personligt har naturligt flair for at generere økonomi og hvorhenne og hvad specielt du kan omfavne hhv. give slip på, har du efter fokusdagen helt konkrete input til profitable tiltag, så du kan skabe mere forretning.

 

Vælg fokusdagen som effektiv og personlig ledersparring!

 

Denne fokusdag er for dig, som er klar til et mentalt gennembrud i måden du tilgår penge på og ønsker kontrollen over dine finansielle resultater. Du ønsker frigørelse fra én eller flere væsentlige faktorer, som indtil nu har holdt dig fra at skabe de relationer, sætte de grænser, ære de prioriteringer og taget de skridt som ville føre til dig suveræn personlig pondus og økonomisk tilfredsstillelse.

 

Som en del af fokusdagen gennemgår vi et vurderingsskema,  som du udfylder i forvejen, og som danner grundlag for afdækningen af hvor du har naturligt flair for at genere økonomi og hvor du med fordel kan strække dig og opnå markante forbedringer.

 

Sammen får vi boostet din handlekraft finansielt og dermed dine økonomiske resultater og du får truffet nogle afgørende beslutninger og helt konkrete skridt af direkte finansiel betydning.

 

Vi har rigtigt mange tanker, følelser, historier og reaktioner tilknyttet ‘penge’. Fokusdagen har også sammensat, så du får skabt fred og harmoni i dig selv – og med din forvaltning af penge.

 

Som altid: Fuld fortrolighed! 

 

Er det nu du vil have ro i sindet omkring din økonomi og hvad netop DU kan gøre for at tage styringen på dine økonomiske resultater? Lad os finde tid og sted, når du tager kontakt. 

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.