Få din tale på plads

Få sammensæt den helt rigtige tale til bestyrelsen, personalet, præsentationen...

 Varighed 

 4 - 5 timer 

Dato og tid

 

Tilmeldingsfrist

 

Sted

Tid og sted aftales direkte mellem dig og mig.

‘Hvad skal jeg inkludere i min præsentation, så den virker dragende og efterlader et varigt indtryk?’

‘Hvordan får jeg leveret talen til medarbejderdagen, som motiverer alle til handling? ‘

Hvad skal min tale indeholde, så den både i form og indhold bliver autentisk og afspejler mig, virksomheden, vores vision og/eller værdier m.v.  

Hvilke ord skal jeg bruge for at alle, uanset modtager, der lytter fanger budskabet?

‘Jeg har kredset om en tale/præsentation jeg skal give… men jeg er i tvivl om hvor jeg skal begynde, hvordan jeg slutter af og/eller hvordan jeg får det hele til at hænge sammen…’

 

 

 

På fokusdagen ‘Få din tale på plads’ får vi styr på din tale skridt for skridt, dine formuleringer, hvilke ord der vil være velvalgte og have den betydning du søger.

 

Alt designet efter det indtryk, sammensætningen af publikum  og den effekt du ønsker din tale skal have.

 

Vi skaber talen sammen. Du får et komplet overblik over indhold, rækkefølge, konkrete ord og overgange i din tale fra eet emne til et andet.   Vi kommer omkring det hele på fokusdagen, så du herefter kun har selve træningen i at få ordene ud af munden flydende tilbage.

 

Sammen får vi støbt den fængslende tale eller præsentation, der motiverer til handling og efterlader de indtryk du har brug for til bestyrelsesmødet, fusionen, medarbejderdagen, virksomhedspræsentationen eller tilsvarende.

 

Din forberedelse består udelukkende i nogle få overvejelser forud for fokusdagen. Resten får vi fuldstændig styr på i løbet af 4-5 timer.

 

 

Vælg fokusdagen ‘Få din tale på plads’ og få en effektiv og fortrolig personlig ledersparring!

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.