Lad dine omgivelser afspejle dit format

Ledelse af de fysiske rammer! - Sæt dine omgivelser op til succes.

 Varighed 

 3 timer 

Dato og tid

 

Tilmeldingsfrist

 

Sted

Tid og sted aftales direkte mellem dig og mig.

Hvad fortæller dit kontor og dit fysiske miljø på din arbejdsplads om dig og om jer?

Brug dit kontor til at kommunikere – uden at behøve at bruge munden!

 

Kan dine værdier aflæses?

Jeg havde en særdeles spændende lederprofil i mentorforløb. En meget kompetent, ambitiøs og resultatskabende herre. Da jeg 3 mdr. inde i forløbet første gang træder ind på hans kontor er jeg chokeret. Intet på hans kontor afspejlede hans format. Der var ikke rodet og heller ikke beskidt. Der var gråt! Kontoret og tilstødende mødelokaler var uden karakter, uden farver og det var umuligt at se hvad han stod for som leder. Ingen pejling på organisationens værdier og hans/deres målsætninger… og så måske alligevel i kraft af manglen på samme. Så min kunde fik til opgave at ændre på det! Jeg var ikke populær i det øjeblik, men han fangede pointen!

 

Dine fysiske forhold er heldigvis noget du let,

hurtigt og umiddelbart kan justere på

– og det er håndgribeligt!

Vigtigst af alt: DET VIRKER!

 

På fokusdagens 3 timer får du gyldne input og afgørende smutveje til at trimme dine omgivelser, så du med let-implementérbare strategier understøtter din personlige signatur som leder, dine værdier og får sat dine omgivelser op til succes.

 

Du får også min checkliste ‘Sæt dine omgivelser op til succes’ med listen over de ‘ingredienser’ der er afgørende for personlig pondus og fysisk organisatorisk velvære.  En liste du længe efter din fokusdag fortsat kan læne dig op ad.

 

 

Som leder er det hamrende vigtigt, at du forstår

at sætte dig (og dine omgivelser) selv op mentalt…

– dine fysiske omgivelser spiller en væsentlig rolle heri!

 

Brug fokusdagen ‘Lad dine omgivelser afspejle dit format’ som dit helt særlige forum for ledersparring.  Tag kontakt og aftal tid og sted for din fokusdag allerede i dag.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.