Træd i karakter som leder

Stil skarpt på din unikke signatur som leder og gør en større forskel.

 Varighed 

 5 timer 

Dato og tid

 

Tilmeldingsfrist

 

Sted

Tid og sted aftales direkte mellem dig og mig.

Få identificeret din personlige signatur som leder og find svarene på hvordan du på autentisk vis styrker dit aftryk, øger din gennemslagskraft og gør en endnu større forskel.

 

Vælg fokusdagen som din effektive og fortrolige ledersparring!

 

Hen over 5 gode timer får vi kortlagt din autentiske og helt unikke signatur som leder. De indtryk og de spor du som en selvfølge sætter dig – som en selvfølgelig del af dine kerneværdier og dér du står for.

 

Vi får også i detaljer set på dine kendemærker og dit brand… eller rettere: hvad det er du lover dine omgivelser, som en naturlig forlængelse af hvem du er som menneske og som leder. Hertil bruger vi et særligt vurderingsværktøj, som du har udfyldt forud for vores fokusdag, som en del af din forberedelse til dagen.

 

Endelig får vi dykket ned i hvordan du på bedste vis formidler alt dette til dine omgivelser, dvs. hvilke parametre du kan bruge mere hhv. mindre af – herunder hvilke ord du med fordel kan sætte på og hvilken adfærd der bedst afspejler det.

 

… og du får min checkliste ’13 raffinerede virkemidler der brander dig som unik leder’ med i hånden.

 

Hvis du oprigtigt ønsker at gøre en større forskel – til gavn for både dig og dine omgivelser – så tag kontakt nu, og så aftaler vi tid og sted for din fortrolige og personlige fokusdag, som passer ind i dine og min kalender.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.