POWERFULD LEDELSE – fold vingerne ud og skab resultater!

KURSET FOR DIG DER HAR PERSONALELEDELSE OG SKABER RESULTATER SAMMEN MED OG IGENNEM ANDRE.

Kurset der træner dig i hvordan du træder i karakter som leder, opøver din sanseskarphed og evne til at agere og graciøs indtage dit ledelsesrum og skabe resultater og bundlinje som dit format, din intelligens og din indsats fortjener. 

Du kan ikke blive mere POWERfuld end du allerede er! Men den måde du træder frem i verden på som leder og de metoder du benytter dig af kan blive langt mere POWERfuld og løfte de spor som du sætter dig som leder til nye højder med resultater. Synlige resultater på et endnu højere niveau med markante gevinster – din stolthed, dine medarbejderes glæde og din virksomheds gevinst.

  • Drømmer du om at indtage et større ledelsesrum og gøre det med troværdighed og integritet?
  • Giver din hverdag dig ikke tid nok til at reflektere og tænke større?
  • Tvivler du på dig selv som leder?

Hvad ville det betyde for dig, hvis du var POWERfuld i både TANKE, TALE og HANDLING?

Du får dagligt serveret mulighederne for at påvirke og modellere adfærd i de mellemmenneskelige interaktioner der opstår i tusindvis på din arbejdsplads. Dine resultater og din succes står og falder med din evne til at opfange dem. Det kan jeg og dette kursus hjælpe dig med.

 

Som leder er du givet stødt på rigtig mange ledelsesstrategier og teorier. Selv er jeg trænet i mange via min cand.merc og HD-uddannelse. Det giver ro i maven at have dem på rygraden; Du føler dig rimelig godt rustet til forskellige situationer og kan overveje forskellige scenarier før du beslutter. En følelse af ’yes, det kører’ og tryghed! Eller er det?

For hvad med så evnen til at manøvrere under ikke planlagte hændelser?

Hvad kan du læne dig op ad når der spontant opstår en uforudsigelig situation? Et øjeblik du skal gribe her og nu?

 

Visioner og klare strategier alene kan ikke bevæge din afdeling og din organisation i en bestemt retning uden, at du som leder har opøvet din evne til at agere i en foranderlig verden. Alt andet er en illusion.

Den britiske ledelsestænker og kompleksitetsteoretiker Ralph Stacey siger det sådan her:

 

”Da organisationer udgør summen af en masse menneskelige handlinger, er organisationers handlinger lige så forudsigelige som de menneskelige. Organisationer udgøres af et interplay mellem mennesker, og når organisationer udvikler sig, så foregår det ikke på baggrund af forkromede omstillingsstrategier. Men som et resultat af alle de her små iterative skridt som resultater af menneskelige interaktion, der hele tiden udspiller sig, når vi med vores forskellige dagsordener mødes med andre, som vi påvirker og som påvirker os tilbage.”

 

Okay, så du kan altså ikke forlade dig på rigide handlingsplaner og store forkromede strategier! Hverdagsudfordringer fulde af kompleksitet og uforudsigelige forandringer bliver der kun flere og flere af. Pyha, tænker du måske?

 

Men hør så lige her. De er samtidig værdifulde kilder til nyskabelse, kreativitet og innovation. Som leder er din evne og parathed til at agere i øjeblikket og opfange og gribe de åbninger derfor helt afgørende for din organisation.

 

Og ja, det stiller nogle nye krav til dig. Så hvad kan du gøre?

Træn din sanseskarphed og din parathed til at agere formålsorienteret i øjeblikket!

 

Som ledelsesrådgiver har jeg på 10. år nu trænet ambitiøse, ressourcestærke og karismatiske ledere, og tilført dem særdeles virkningsfulde tilgange og teknikker til brug i deres daglige ledelse. De står nu stærke og markante – med en indre ro og stolthed. De er POWERfulde i tanke, tale og handling – på langt sigte og i øjeblikket.

Er du toppet som leder? – eller kan du blive bedre?

 

Det her kursusprogram er designet til dig, som ved at der er endnu flere gevinster for dig at hente. Du vil have optimale og POWERfulde metoder og strategier der elegant fører til størst muligt udbytte på kortest mulig tid.

 

Omdrejningspunktet er øget performance, elegant gennemslagskraft, velvære og resultater, der for alvor viser dit format og gør en markant større forskel… til gavn for dig og for dine omgivelser. Deltag i en lederudvikling hvor du opleve at du bliver stærkere, gladere og mere resultatsikker skridt for skridt. Når du her på kurset først har fået øjnene op for metoderne, vil helt nye døre åbne sig for dig – og din hverdag vil blive lettere, sjovere og formålsorienteret! Jeg skal nok guide dig, du skal ’bare’ danse ærligt med.

 

Efter forløbet står du med en stærk stemme, et solidt aftryk og en markant signatur som leder med varige forandringer der skaber massivt genklang; til glæde for dig – til gavn for din virksomhed!

POWERfuld ledelse vil transformere din hverdag og den måde du har det med at være leder på!

Læs på næste side hvad andre fortæller om ledelsesudvikling v/ Ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen, MINDSHORIZON

 

”Skarpere som leder, og nu med en lettere hverdag og større indsats blandt mine medarbejdere”

”Der er sket utroligt meget hen over mit år med lederudvikling hos MINDSHORIZON. Min signatur som leder er blevet klar. Jeg er nu tydeligere i min kommunikation og mine forventninger, som har ført til en bedre indsats blandt mine medarbejdere og en lettere hverdag med mere arbejdsro. Jeg er nu også skarpere på både at opfange og reagere på de signaler mine omgivelser sender, som har givet en større effektivitet. Samlet set finder jeg nu lettere balancen i at tage vare på både mine medarbejdere og min forretning”.

Managing director Lars Barkholt, Norwell A/S

”Resultater fra dag 1 – og ingen tidsspilde!”

”Du ved ikke, hvad der er muligt for dig, før du er blevet trænet af Marlene – så enkelt er det. Hun giver dig det ”spark bagi”, der får dig til at rykke NU. Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.

Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

 

”Handlekraft og konsekvens med mentaltræning på første række!”

“I et tillidsrum ’med kant’ og med de helt konkrete værktøjer, jeg har fået af Marlene,erjeg i dag langt stærkere mentalt. Det er befriende! Jeg er mere afbalanceret, både som leder og som menneske, og vurderer med lethed hvad der er vigtigt… for mig… og for Coop.Dét er mentaltræning på forreste række. Og jeg ved, at der er mere at komme efter. Derfor har jeg også netop forlænget mit mentorforløb hos Marlene. Grrr……”

Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

 

”Du oplever som leder nye dimensioner af din egen styrke”

“Lederudvikling ved Marlene er af meget høj kvalitet. Selv når du starter dér hvor du er allerbedst, vil du opleve nye dimensioner i din egen styrke. Takket være hendes personlighed og store indsigt, møder hun dig lige præcis dér, hvor du har brug for det, hver gang. Topkvaliteterne er: fantastiske resultater, ekspert niveau og høj integritet”.

Kvalitetschef og Laboratoriechef, Helle Pleidrup Andreasen, Trioplast Nyborg A/S

 

 

”Udbyttet har absolut været meget, meget positivt – uanset om man kigger på de bløde elementer eller de hårde tal. Marlene har især fokus på at tænke den mentale træning ind i en virksomhedsmæssig sammenhæng, hvor lederen selv udvikles, og også udvikler sig i en retning, der giver virksomheden værdi”.

Adm. direktør, Lars Hedal, Hedal Kruse Brohus A/S

 

 

 

Kurset i POWERfuld ledelse består af en solid Kickstart efterfulgt af 5 moduler

 

  • Bestående af en unik kombination af personlige konsultationer med ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen og kursusdage i fællesskab med andre ledere, dine medkursister – du vil således opleve at du udvikler dig i kvantespring i både et fortroligt rum med personlige 1:1-ledersamtaler med mig, ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen og i et fælles trænings-/erfaringsrum med ligesindede. Herudover er der løbende fortrolige telefoniske opfølgnings- og supportsamtaler indbygget del af forløbet .- din garanti for, at du står stolt og sejrrig med indfriede intentioner ved kursets afslutning.

 

Kursusforløbet ser sådan her ud:

Allerførst en Kickstarter som du kan vælge, at vi iværksætter indenfor kort tid, så du hurtigt kan komme i gang med din lederudvikling – du vil i gang NU. Vi kan også iværksætte Kickstart tættere på første fælles kursusdag, så kurset strækker sig over en kortere periode – du ønsker at gå i gang efter sommerferien.

 

KICKSTARTER – [Fortrolig samtale] Turbo på din POWER

KICK starter med en personlig 1½ times samtale med mig, ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen; en konsultation hvor vi i en 6-trins proces sætter spot på dig og din ledelse, dine naturlige forcer og hvor du med fordel kan styrke dit format som leder og skærpe de resultater du skaber sammen med og igennem andre. Sammen sætter vi her de helt rigtige målsætninger for dig, der bærer dig i mål så dine intentioner bliver indfriet under forløbet. Kvalitetstjek af mål som en vigtig ingrediens i manifestationens kraft bliver gennemgået, så du kan anvende dem straks efter kickstart samtalen og samtidigt kan læne dig op ad nogle let-implementérbare retningslinjer længe efter kurset er afholdt.

 

 

 

Ved samtalens afslutning har vi allerede fået klarlagt de første 2, 3, 4 ting du umiddelbart efter samtalen kan iværksætte og hurtigt se resultaterne heraf. Du er allerede godt på vej efter denne intensive kickstart med dig, dine målsætninger, din ledelse og dine resultater i fokus.

 

MODUL 1: Dit lederformat, dine målsætninger & beslutningskraft – OG HVORDAN du excellerer som leder – dit skifte til POWERfuld ledelse

Tænk stort og tag styring! Alt for ofte holder vi mennesker os selv tilbage. Ikke andre..os selv. Du skal give sig selv lov til at skinne igennem. Herigennem giver du også andre lov til for alvor at gøre den forskel de hver især kan! Her arbejder vi med dit format som leder og de solide aftryk du som POWERfuld leder kan sætte, så du med sikker hånd kan træffe beslutninger af høj kvalitet og kan ekspandere og accelerere – med RO i maven, stolthed og din fulde integritet. Allerede meget tidligt i forløbet vil du selv og dine omgivelser kunne mærke forskel og begynde at høste gevinsterne af kurset.

Skridt #1 – [VIP dag] Mesterlig og excellent ledelse – og hvordan du får fingrene i den!

 

Over en 4 timers personlig VIP dag afholdt på et eksklusivt sted stiller vi med intensivt fokus skarpt på lige præcis dét som vil løfte dig op på et højere performanceniveau som leder, så du bliver en POWERfuld leder. Dét, som vil betyde, at du for alvor kan excellere og være i stand til at skabe de resultater, som dit format og din indsats fortjener. VIP dagen vil gavne dig professionelt og personligt og give et kvantespring i din performance og bidrage til resultater, der tilfredsstiller dine ambitioner.

I alt 4 timer som er dedikeret til HVORDAN du kommer til at mestre ledelsens kunst og for alvor excellere som leder – en dag som er en VIP værdig!

 

Skridt #2 – [Lydfil] Inspirerende interview om ledelse, beslutninger og samarbejde

 

”En perfekt eller næsten perfekt plan, der kommer for sent er dårligere end en ’70% – plan’, der kan iværksættes rettidigt!”

Som afslutning på modulet får du adgang til et eksklusivt interview med stabschef og næstkommanderende ved Telegrafregimentet, oberstløjtnant Hans Teglers Her deler oberstløjtnant, lederen og militærmanden generøst ud af sine massive erfaringer og inspirerer dig til at:

 

  • Gøre dine beslutninger så simple som muligt
  • Tage et par gyldne tommelfingerregler til dig
  • Sikre handling… og undgå handlingslammelse

 

MODUL 2: Din lederstil, din unikke signatur som leder og hvordan du elegant får det ’ud over rampen’ så du former andres adfærd og skaber resultater

 

Når dét du står for som leder og din ledelseserklæring er knivskarpt, kongruent og unikt, skinner dit format igennem i alt du gør!! Dine omgivelser får for alvor øje på dig, og du kan gøre en endnu større forskel. Vi identificerer din unikke signatur som leder og får klarlagt hvordan du får det kommunikeret ud – formålsbestemt og optimeret.

Skridt #1 [Kursusdag] Lederrollen, værdier og ledelse og POWERfulde mindset

En fælles kursusdag, hvor vi stiller skarpt på samspillet imellem dig som leder, dine værdier og lederstile. Vi dykker ned i den rolle du har som leder og de forventninger du nødvendigvis må have til dine medarbejdere. Vi arbejder med hvordan du skaber præcision og klarhed i dine budskaber og hvordan du håndterer medarbejdere, og hvordan du opfanger og griber helt afgørende ‘åbninger’ dagligt som en betydningsfuld del af dit ledelsesrum, til at implementere og fastholde vilje og visioner. Vi får også sat spot på helt afgørende mindset du nødvendigvis må have på plads, der sikrer at du indtager dit ledelsesrum med integritet og POWER.

Skridt #2 [Vurderingsværktøj] Afklaring af dit brand som leder, dit ’lederløfte’

Efter kursusdagen får du et uvurderligt selv-scorende vurderings-værktøj, som du udfylder derhjemme i ro og mag. Herefter bliver du guidet af mig, ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen, under en tlf-konsultation á ca. 30-45 min.’rs varighed i de resultater der fremkommer fra din score i vurderingen mhp. hvordan du forstærker din egen karakter som leder og på bedste vis kommunikerer og udtrykker den med efterklang.

Skridt #3 [Fortrolig samtale] Din unikke og POWERfulde signatur.ledelse

I en 1½ times fortrolig lederkonsultation binder vi alle dine input og aha-oplevelser fra modulet sammen og det vil stå krystalklart for dig hvad det er i din ledelse, som gør dig unik, hvad der er dit personlige aftryk og hvilken betydning det har for dine omgivelser. Din unikke signatur-ledelse bliver identificeret og betydningen, udtrykket heri og hvordan du bedst muligt for det kommunikeret ud bliver fastlagt.
Du er nu skarp og kongruent i din unikke signatur som leder og du ved hvordan du får det kommunikeret ud i ord og handling med massiv effekt og solide gevinster.

Skridt #4 – [Lydfil] Opløftende lydfil om værdigrundlag, ambitioner og handling

”Jeg kan ikke bruge Janteloven til noget!” Værdi-spækket interview med eventyreren, millionæren, finansmanden Per Wimmer. Bliv inspireret til at: 1) Tænke stort og ud af boksen 2) Udføre – snak fører ingen steder! 3) Give tilbage.

 

MODUL 3: Hvordan du elegant manifesterer og skaber resultater igennem andre med integritet og overbevisning

Et mesterligt sprog er ofte nøglen til magt og indflydelse. Alt for mange ledere er ikke klar over, at de ubevidst saboterer deres egen gennemslagskraft og de resultater de kan skabe igennem andre, i den måde de kommunikerer og formidler budskaberne på.

 

I modul 3 bliver du trænet i virkningsfulde teknikker med umiddelbar effekt! Sproglige finesser og teknikker du som leder må mestre for at kommunikere præcist og effektivt, både når øjeblikket opstår i det daglige og i fbm. MUS-samtaler. Med de redskaber i hånden kan du som POWERfuld leder på elegant vis motivere, kommunikere og adfærdskorrigere.
Her er solid fokus på at træne din sanseskarphed og hvordan du anvender de signaler du nu kan opfange langt flere af – så de understøtter mål, sparer tid og opretholder momentum for fortsat udvikling.

Step #1 [KURSUS-DAG] Eksplosive sproglige finesser der ’trigger’ til handling

Er du træt af misforståelser? Lær at kommunikere super-effektivt og frugtbart!

Denne fælles kursusdag sætter vi spotlight på områder hvor du som leder tit og ofte kan sabotere din egen gennemslagskraft. Kursusdagen er sprængfyldt med nye værktøjer til dig, der anvendt vil fordoble din gennemslagskraft på ganske kort tid. Kroppens signaler er også på programmet på denne kursusdag.

 

Når du tager værktøjerne her til dig, minimerer du mængden af misforståelser, spildtid, beskeder der går ’hen over hovedet’ på dine folk og antallet af gange hvor du skal gentage en meddelelse. Lær hvad du skal lytte ind til og være opmærksom på, og hvordan du kommunikerer præcist og skarpt, så du på allerbedste vis motiverer dine medarbejdere til handling og den adfærd du ønsker. Du får også præsenteret en teknik der minimerer risikoen for fejltagelser og graciøst inkluderer ’brokkehovederne’ på en værdifuld måde. Dagen byder også på et mindset, der løfter din tilgang til ledelse. Som en del af dagens undervisningsmateriale modtager du checklisten ‘Ædle veje til indflydelse og uerstattelige kilder til magt og autoritet’.

 

Tager du blot et enkelt af de værktøjer jeg præsenterer for dig her på dagen til dig, så har kurset allerede betalt sig hjem. Ubestridt den mest afgørende vitaminindsprøjtning med massive tilføjelser til din værktøjskasse i fbm. ledelse af personale og evnen til at skabe resultater igennem andre!

Step #2 [Telefon-konsultation] Hvordan du mestrer de sproglige finesser med størst effekt og fuldt udbytte

 

Her taler du med over ½ times telefonsamtale mig om dine helt friske erfaringer med at anvende de sproglige teknikker du har fået på den fælles kursusdag. Vi får sat spot på dét som allerede virker for dig af de nye teknikker og vi får aftalt hvordan du kan få endnu større udbytte af værktøjerne fremadrettet.

Step #3 – [Lydfil] Styrken i din stemme og hvordan du bruger den

Lærerigt og tankevækkende interview med operasanger Dorthe Elsebet, med tips til hvordan du bruger din stemme til din fordel. Hør bl.a. vores snak om:

1) Hvad karakteren af din stemme fortæller om dig,

2) sammenhængen mellem stemmen og gennemslagskraft, følelser og ledelse

3) Hvordan du kan bruge stemmen som et redskab i stressede perioder.

 

 

MODUL 4: Forstærk din forretningssans – Udmanøvrér dine økonomiske ’blinde punkter’ og optimér din økonomiske vægtstang og beslutningskraft og handlekraft

 

Som leder skal du skabe resultater og bundlinje. Du vil også gerne være afholdt. Og du har stor indflydelse på andres hverdag. Som leder er ansvaret er dit! Du skal balancere med både de organisatoriske, de sociale og de menneskelige hensyn. Du skal ikke træffe beslutninger på ’tom mave’, men med oplyst økonomisk beslutnings- og handlekraft; bevidst om hvad du går på kompromis med og med en særdeles skarp og kritisk evne til at vælge til og vælge fra.

 

Skridt # 1 – [Fortrolig konsultation] Afdæk din økonomiske DNA og sæt en stopper for din indre økonomiske sabotør

Dine tanker og overbevisninger i relation til økonomi og penge generelt afspejler sig i dine handlinger og sætter sine klare aftryk på dine resultater. Både dem, der understøtter dig og dem, der holder dig tilbage. Du har dine blinde punkter, der ’spænder ben’ i helt specifikke situationer og fra at skabe bedre økonomiske resultater end du gør i dag, og der er nogle muligheder, der byder sig på din vej, som du ganske enkelt ikke ser! Og det kan sabotere de økonomiske resultater du ønsker at skabe – ikke mindst når du som leder både skal jonglere med organisatoriske, sociale og menneskelige målsætninger og hensyn.

 

Den måde du håndterer en mulighed på kan være milevidt fra hvordan en anden reagerer. Udbyttet bliver derfor også milevidt forskelligt! Her i modulet udfylder du en test, der tager ca. 8-10 min.’r, som giver dig indsigt i hvor du har dine forcer og hvad du med fordel kan tildele noget opmærksomhed, så du øger din kontrol med de finansielle resultater du skaber.

 

 

Det hele foregår som en personlig konsultation og forløber over en fortrolig 45 min.’rs telefonsamtale, hvor vi dykker ned i din helt personlige økonomiske ’blinde punkter’, og hvor du af ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen (eneste udbyder af testen i Danmark) bliver guidet frem til hvor du med fordel kan strække dig mhp. at skabe bedre økonomiske resultater – til gavn for dig og den virksomhed du er en del af.

 

Skridt #2 – [Kursusdag] Sæt dig selv op til succes – fysisk, sprogligt & forretningsmæssigt

En fælles kursusdag med fokus på den værdi du er med til at skabe og med integration af helt afgørende mindset og befriende tilgange, som har en kæmpe indflydelse dine forretningsmæssige resultater.

 

Kursusdagen vil også indeholde indspark og konkrete eksempler på alternative måder at kommunikere på og videreføre budskaber som former adfærd og indfrier intentioner, lige til at tage med tilbage og implementere i din virksomhed.

 

Du vil tillige få ideer til hvordan du sørger for at påvirke og sætte dagsordener – også når du ikke selv altid fysisk er til stede.

Skridt # 3 – [Lydfil] Eksklusivt interview med fokus på økonomiske skalaer, beslutnings- og handlingskraft der betaler sig

Lydoptagelser af et eksklusivt interview med Hasse Bergman, CEO og medstifter af Scales A/S, hvor han bl.a. kommer fortæller dig om:

  • Hvordan han kom fra 0 til 80 mio kr. på 3 år
  • At turde!
  • Hvornår en beslutning er klar til at blive ført ud i livet

 

MODUL 5: POWERfuld ledelse – din fremtidssikring

 

Tillykke! Dine aftryk som POWERfuld leder er synlige og massivt gavnlige. Du kommunikerer stærkt, formålsbestemt og med mærkbar effekt. Sanseskarp og klar på hvad der giver størst gevinst at tildele din opmærksomhed griber du nu daglige åbninger til nyskabelse, kreativitet og innovation.

 

Din fortsatte succes og ledelse med POWER er vigtig og i dette sidste modul er fokus på hvordan du opretholder momentum og fortsat skaber POWERfulde resultater – også længe efter kursets afslutning.

Skridt # 1 – [Fortrolig konsultation] POWERfuld leder – din HOMERUN

Over en 1½ times personlig samtale sikrer vi at al læringen fra kurset er ’masseret godt ind i kroppen’ på dig, så du solidt, værdifuldt og med god RO i maven fremadrettet kan læne dig op ad værktøjerne og al læringen du har fået under kurset!

Samtalen vil evt. også indeholde tilføjelse af yderligere særlige værktøjer og tilgange som vil forstærke DIN direkte anvendelse og effekt af læringen for dig, din ledelse, din kommunikation og din virksomhed. Metoderne der tilføjes her vil være afhængige af din virksomhed og karakteren af din ledelse.

Skridt #2 – [Telefonisk opfølgningssamtale] Tid til fejring!!

Det er tid til fejring!

 

I en ½-times telefonsamtale med ledelsesrådgiver Marlene Isabel Shirazi Rasmussen gør vi status på din udvikling som POWERfuld leder. Vi stiller knivskarpt på perioden hvor kurset har forløbet og de handlinger og den konkrete adfærd der har givet dig personlige sejre og organisatoriske gevinster, så du med sikkerhed og bevidst indsats fremadrettet kan skabe mere af det!

PRISER

Din investering for hele lederkurset: kr. 44.985,- ex moms

(Investeringen kan erlægges i 3 rater á kr. 16.000,- ex moms – hhv. d. 1. juli, 1. aug og 1. sept.)

DATOER

Alle fortrolige 1:1 – konsultationer og telefonsamtaler aftales til afholdelse direkte imellem dig og mig, når det passer i din og min kalender.

 

De 3 fælles kursusdage afholdes på 3 torsdage i hhv. september, oktober og november. Nærmere datoer kan oplyses ved tilmelding.

Detaljer

Der er max. plads til 8 deltagere på lederkurset.
Kurset afholdes i lokaler hos Fynsk Erhverv helt centralt i Odense.
Kurset er tilrettelagt, så der er løbende telefon kontakt med, opfølgn., hvor opmærksomheden er tildelt dig og din ledelse. Dette er din garanti for at du står stolt og resultatsikker efter endt kursus.

Tilmeld dig her: https://mindshorizon.nemtilmeld.dk/45/

 

Med format forenet med handling

Marlene Isabel Shirazi Rasmussen

Ledelsesrådgiver | MINDSHORIZON | mr@mindshorizon.dk | 60706800

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.