Money Mastery Studiegruppe – med på sidelinjen?

04-03-2017

‘Hel dit forhold til penge og se flere af dem’

Er du ligeså stærk til at lede din økonomi, som du er til at lede dig selv og dine omgivelser? Meget af din økonomiske succes sidder imellem ørerne.

Jeg har i en del år researchet, selv arbejdet med og hentet certificeringer indenbords vedr. økonomiske mindset og strategier. Jeg har også kørt eksklusive kurser for skønne kvinder med egen virksomhed og delt ud af nogen helt fantastiske værktøjer og mindset til gavn og glæde for dem selv og deres virksomhed.

Men jeg vil dybere endnu… finde ind til værktøjer, der virker for os alle… derfor:

I 2. kvt. 2017 er vi en lille studiegruppe, der arbejder med vores forhold til penge mhp. at finde komme på et højere monetært udtryksniveau end vi allerede er. Vi kigger på mindset, strategier og øvelser, som kan understøtte at vi på autentisk vis kan skabe større økonomisk frihed. Forløbet kunne lige så godt hedde ‘Hel dit forhold til penge og se flere af dem’. Vi sætter ord på, vi tager stilling, og vi masserer det som vi finder ind til giver allerbedst mening ind i kroppen og ind i hovedet.

Send mig en mail, hvis du vil høre om nogle af vores oplevelser. Jeg vil skrive om det efterhånden som de opstår.

Det bliver skrevet på engelsk.

Vil du være med på sidelinjen og høre om det i en mail, når jeg ikke kan lade være, så send mig en mail på: mr@mindshorizon.dk og angiv ‘Money mastery’ i emnefeltet. Så tilføjer jeg dig på mailingslisten, oprettet kun til det.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.