BRØL LØVE, BRØL – træd i karakter som leder og skab de resultater din indsats og dit format fortjener!

Denmark

 

Sted

Ikke programsat p.t. - Kontakt direkte for inhouse-arrangement

BRØL LØVE, BRØL – træd i karakter som leder og skab de resultater din indsats og dit format fortjener!

 

Træd i karakter som leder, og undgå afgørende faldgruber, der ubevidst saboterer din gennemslagskraft og de resultater du kan skabe igennem og med andre.

 

Denne workshop er en sand vitamin-indsprøjtning med helt konkrete værktøjer og effektive tilgange og teknikker, der bidrager til at de resultater du skaber som leder i højere grad afspejler din intelligens og indsats.

 

• Bliv skarpere på hvad din personlige signatur som leder er – det tydeliggør dine bidrag og din betydning for dig selv og andre
• Få identificeret hvor du med fordel kan styrke din stemme som leder – med øget gennemslagskraft som resultat
• Tag elegante teknikker til at skabe resultater igennem andre med dig hjem og skab større respekt med god ro i maven
• Gå fra workshoppen med 2-3 ting du straks kan sætte i værk der umiddelbart vil øge din gennemslagskraft og styrke sit aftryk som leder
• Varighed: 1½ time

 

Formen er uformel og du er som deltager selv aktiv undervejs. Workshoppen fungerer som et tanke-frirum med en solid kick-start, der giver dig indblik i hvor du indtil i dag har saboteret din gennemslagskraft som leder og hvor du med fordel kan sætte ind for at skabe de resultater, med og igennem andre, som din indsats og dit format fortjener.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.