PANDA PUNCH Workshop – Hvilken evne vil DU mestre?

Denmark

 

Sted

Ikke programsat p.t. - Kontakt direkte for inhouse-arrangement

PANDA PUNCH Workshop – Hvilken evne vil DU mestre?

 

Kom op på et endnu højere performance-niveau med denne alternative og legende workshop, der giver en praktisk tilgangsvinkel, som gør det let for at omsætte beslutning til handling. En workshop hvor du kan stille skarpt på lige præcis dén evne der er særlig vigtig for dig at mestre.

 

– Hvordan hænger filtre/perception og performance sammen?
– Gå igennem de 6 skridt som vil guide dig i den rigtige retning, så du er klar til at tage de første skridt på vej til mestring af en ny evne
– Inspiration med paralleller til dyreriget og ‘real life’-eksempler
– Gå fra workshoppen med 2-3 ting du kan iværksætte straks
– Varighed: 1 time

 

Formen er uformel og legende, og du er som deltager selv aktiv undervejs; atmosfæren fungerer som et tanke-frirum, hvor der vil være paralleller til dyreriget. Du vil gå fra workshoppen med indspark til 2-3 ideer til nogle skridt du kan tage allerede umiddelbart efter, sætte i værk og integrere, som kan give dig et løft på vej til et endnu højere performance-niveau, indenfor netop dén evne, du vælger at fokusere på under workshoppen.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.