Brøl løve, BRØL – leder med format og gennemslagskraft

 

 

– Vil du styrke dit aftryk som leder og have stillet skarpt på din ledelseserklæring… så dine omgivelser ved hvad du står for og hvad de skal tilføre?
– Søger du efter værktøjer, så dine medarbejdere i højere grad indfrier dine forventninger til dem?
– Længes du efter at dit format skinner kraftigere igennem og gøre en større forskel?
… og vil du anerkendes for det?

 

Deltag på kurset, der er giver dig unik inspiration indenfor din personlige branding som leder og stiller skarpt på samspillet mellem dig som leder, dit brand og din ledelseserklæring – MED værktøjerne til HVORDAN du får det kommunikeret ud.

 

Du får:

– Særlig indsigt i helt afgørende sproglige og kropslige værktøjer til elegant og virkningsfuld kommunikation – værktøjer du ikke lærer på b.la. CBS (hvor jeg selv er dimitteret fra :-)

– Intensive kursusdage, der giver dig klarhed over dit brand som leder, hvordan du får det kommunikeret ud og ikke mindst HVORDAN du får andre til at bakke op omkring netop de aftryk du gerne vil sætte dig!
– Klarhed over dit løfte til dine medarbejdere og dine omgivelser – og knivskarp på hvordan du kan sætte det i spil og sætte stærke aftryk med anerkendelse for det!
– Uvurdérlige input fra et selvscorende vurderingsværktøj indenfor branding, som giver dig let-implementérbare indspark, sætninger og ord, som du kan anvende til finpudsning og forstærkning af din ledelseserklæring og som du straks kan bruge i dine samtaler, til møder og i forhandlinger!
– Effektive værktøjer der booster din kommunikation og formidlingsevne, så du opnår dine omgivelsers opmærksomhed og velvilje!
– En personlig og fortrolig 1 times mentor samtale i ugerne efter kurset med fokus på fortsat integration og anvendelse af værktøjerne du har lært – med netop DIN vinkel og DINE fortsatte gevinster i sigte!

 

Kurset afvikles oftest over to sammenhængende dage. Tilpasninger kan aftales nærmere.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.