Kreativt karriereudviklingsforløb eksklusivt for kvinder

Står din karriere ved en skillevej?

Et intensivt udviklingsforløb med fokus på dig og din karriere

Eksklusivt gruppeforløb for kvinder

 

Du trænger til luftforandring… du kan bare ikke lige sætte fingeren på det helt konkret.

Du går på kompromis og savner at sætte dele af dig selv i spil og søger input til hvordan du får det til at ske.

Du ved, at der er mere for dig… og nu trænger du til en afklaring.

 

Verden fortjener det helt særlige som du kan skabe.

 

I et udviklingsforløb hvor afklaring og handling går hånd i hånd arbejder vi intensivt med hvordan din karriere skal se ud i den nærmeste fremtid og hvordan du får det til at ske – eet skridt ad gangen.

I en eksklusiv gruppe med højst 6 kvinder arbejder vi kreativt med karriereudvikling og optimering, hvor du under en udviklende proces skaber nye billeder på din karriere og fremtiden og åbner hidtil ukendte døre op til realiseringen af dem.

Konkret vil vi arbejde med sandplay, hvor du i kasser med sand skaber dine egne billeder med sandet, måske vand og forskellige figurer. Figurer som vi også forstår som symboler – mere om det på kursusdagene. Dine billeder vil åbne til din kreativitet – invitere til refleksion, dialog og give dig klarhed.

Undervejs vil symbolarbejde, værdiafklaring, sparring og refleksioner åbne op for nye vinkler og sikre et autentisk og berigende forløb for dig.

Vi er her for dig i din proces og giver dig undervejs nogle redskaber, der smidiggør din udvikling og understøtter handling.

Du får identificeret dine styrker og resurser – udtrykt i dine egne billeder og vi sætter spotlight på afgørende handlemuligheder – lige til at agere på skridt for skridt efter hver kursusdag.

 

Efter udviklingsforløbet står du derfor med:

  • En afklaring af din karriere i den nærmeste fremtid, der matcher dig, dine styrker og dine værdier.
  • En handleplan, der får dit hjerte til at synge… og som du allerede har taget nogle vigtige skridt hen imod til realiseringen af.
  • En værktøjskasse, der efter kurset holder dig fast i din udvikling så du kommer helt i mål.

 

Detaljer

Der afvikles udviklingsforløbet i både Odense og Aarhus.

I Odense afvikles forløbet i perioden d. 18. maj – 22. juni 2018 – over 3 moduler fordelt på 3 fredage med hhv. 2 og 3 uger imellem.

I Aarhus afvikles forløbet i perioden d. 5. oktober – 16. nov.2018 – over 3 moduler fordelt på 3 fredage med 3 uger imellem.

Forløbet er målrettet kvinder.

Der vil være 2 kursusledere til stede på alle 3 moduler.

 

Se mere her:

Tilmeldingslink (Odense)

Tilmeldingslink (Aarhus)

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.