Private konsultationer

Hos MINDSHORIZON får du – i et fortroligt rum – træning i elegante og helt altafgørende kompetencer for beslutningstagere og ledere, der skaber resultater sammen med – og igennem andre.

 

Måske har du allerede prøvet ledercoaching eller anden form for personlig lederudvikling..

I MINDSHORIZON er det ikke dig, der selv finder alle svarene!

Hos mig vil du møde et solidt bidrag til din ledelse med tilførsel af elegante metoder og effektive tilgange du som leder nødvendigvis må mestre som beslutningstager og som leder. Virkningsfulde og værdifulde værktøjer du har brug for i tanke og handling – såvel kropsligt som i tale.

Udover de afgørende værktøjer som jeg sørger for, at du får med dig i din ledersparring, er der altid afsat god tid til drøftelser og sparring på aktuelle situationer, der dukker op undervejs, så du kan fortsætte din dag afklaret og formålsdrevet.

Her finder du én af årsagerne til, at langt de fleste fortsætter med ledersparring hos MINDSHORIZON – kombinationen af fortsat tilførsel af teknikker samt et fortroligt rum til sparring af aktuelle situationer og daglig ledelse.

 

Når du har brug for akut ledersparring…

Der er de tidspunkter, hvor det er mere afgørende for dig at drøfte noget akut og vigtigt med mig. Når du indgår aftale om private konsultationer i et halvt eller et helt års forløb har du altid mulighed for at få personlig sparring indenfor kort varsel – telefonisk eller ansigt-til-ansigt.

 

Når flere i din virksomhed vil beriges af support og bistand udefra…

Private konsultationer kan tilknyttes din virksomhed og ledergruppen, en særlig gruppe af teamledere, forandringsagenter m.v. for en aftalt periode, f.eks. i en overgangsfase i fbm. forandringer i lederteamet, HR-afdelingen, virksomhedens strategi eller tilsvarende.

 

Lederudvikling og ledersparring hos MINDSHORIZON giver dig de effektive tilgange, uvurdérlige mindset og elegante værktøjer der giver dig og dine omgivelser BONUS. Med private konsultationer får du:

 • Bonus på dit format som leder – du ved hvad du står for og forstår at kommunikere det ud så det giver værdi for dig, dine medarbejdere og din organisation. Dine medarbejdere ved hvor de har dig, og du skaber tryghed. Klare budskaber der skaber resultater, som du er stolt af og med markante aftryk der afspejler dit format… Din signatur som leder står klart.
 • Bonus på bundlinjen. Din kommunikation er effektiv og med værktøjerne til værdifulde forventningsafstemninger minimerer du spildtid og misforståelser.  Med resultatskabende adfærd får du sat meningsfyldte ord på situationer, der skal håndteres og adfærd du ønsker ændret. Med en skarp forretningsforståelse holder du dig ikke længere tilbage fra samtaler der ’koster’ for hvert minut de udskydes. Vi får set nærmere på hvor du har naturligt flair for at skabe forretning og hvor du med fordel kan strække dig for at skabe mere af det… steder hvor du tidligere har haft blinde punkter for at generere mere økonomi.
 • Bonus på medarbejdertilfredshed og trivsel. Din evne til at opfange signaler og læse dine omgivelser og skabe en god kontakt øges. Du vil i højere grad være i stand til at engagere, inddrage og forstærke dine omgivelser til at ’flytte sig’ sammen med dig. Med en stærkt trænet sanseskarphed og øget bevidsthed vil du i højere grad kunne gribe en medarbejder før der indtræder stress. Du evner at få alle til at ’spille hinanden gode’.
 • Bonus på din værdi som leder. Resultaterne du skaber sammen med og igennem andre bliver markant bedre og gør en markant forskel med store bidrag til alt det, som du er en del af. Du har et større og mere vidtrækkende perspektiv. De indsatser du iværksætter og de resultater du skaber giver dig anerkendelse og større indflydelse – du er ikke én blandt mange.
 • Bonus på din person.  Jeg viser dig hvordan du opbygger en enorm stærk kerne som basis for at skabe de resultater du ønsker der skal manifestere sig i dit liv – i dit eget og sammen med andre. Sammen lægger vi fundamentet for din beslutnings- og handlekraft. Du vil opleve at du trives på endnu flere planer – mentalt stærk og med ro i maven!

Dyyyb indånding…

Glæd dig,for alt det kan også ske for dig så snart du træder ind i
MINDSHORIZONs univers af lederudvikling.

Kunder fortæller

 • ”Skarpere som leder, og nu med en lettere hverdag og større indsats blandt mi....

  Managing director Lars Barkholt, Norwell A/S

  Der er sket utroligt meget hen over mit år med lederudvikling hos MINDSHORIZON. Min signatur som leder er blevet klar. Jeg er nu tydeligere i min kommunikation og mine forventninger, som har ført til en bedre indsats blandt mine medarbejdere og en lettere hverdag med mere arbejdsro. Jeg er nu også skarpere på både at opfange og reagere på de signaler mine omgivelser sende....

 • Lederudvikling med ’både og’: Personligt udbytte og synlig ledelse, med mot....

  Regional Sales Director, Niels Stonor Edelmann, Trioplast Nyborg A/S

  Efter 11 år i samme virksomhed har jeg været glad for at få tilført nye metoder til at øge og fastholde motivationen, nytænkning og målfokus hos mine medarbejdere. Effektive redskaber, som jeg nu anvender i medarbejdersamtaler, til stresshåndtering og innovation. Samtidig er mit personlige udbytte af lederudviklingsforløbet med Marlene som 1) skarpere personlig ledelse....

 • ”Resultater fra dag 1 – og intet tidsspilde!”

  Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

  Du ved ikke, hvad der er muligt for dig, før du er blevet coachet af Marlene – så enkelt er det. Hun giver dig det ”spark bagi”, der får dig til at rykke NU. Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.

 • ”Handlekraft og konsekvens med mentaltræning på første række!”

  Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

  Ingen har sagt at ledelse er nemt, og i et job med meget højt energiniveau og mange omvæltninger i en stor organisation, med 200 medarbejdere, er det ekstremt givende, at jeg igennem Marlenes mentorskab nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens. Jeg vurderer, jeg håndterer og jeg lukker situationerne. Jeg evner at fange mange flere nuancer og med præcision og ha....

 • ”Giver virksomheden værdi – i såvel de bløde elementer som de hårde ta....

  Adm. direktør, Lars Hedal, Hedal Kruse Brohus A/S

  Hos Hedal Kruse Brohus har vi fokus på at nå vores ambitiøse mål. I sidste ende er mange af dem økonomiske, og vejen dertil går gennem værdibaseret ledelse, hvor alle får et stort ansvar. Det stiller store krav til medarbejdernes individuelle udvikling og formåen, og her har Marlenes mentorskab haft en væsentlig positiv effekt. Udbyttet har absolut været m....

Læs mere

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.