Kunder fortæller

 • ”Skarpere som leder, og nu med en lettere hverdag og større indsats blandt mine medarbejdere”

  Managing director Lars Barkholt, Norwell A/S

  Der er sket utroligt meget hen over mit år med lederudvikling hos MINDSHORIZON. Min signatur som leder er blevet klar. Jeg er nu tydeligere i min kommunikation og mine forventninger, som har ført til en bedre indsats blandt mine medarbejdere og en lettere hverdag med mere arbejdsro. Jeg er nu også skarpere på både at opfange og reagere på de signaler mine omgivelser sender, som har givet en større effektivitet. Samlet set finder jeg nu lettere balancen i at tage vare på både mine medarbejdere og min forretning.

 • Lederudvikling med ’både og’: Personligt udbytte og synlig ledelse, med motiverede, aktive og loyale medarbejdere”

  Regional Sales Director, Niels Stonor Edelmann, Trioplast Nyborg A/S

  Efter 11 år i samme virksomhed har jeg været glad for at få tilført nye metoder til at øge og fastholde motivationen, nytænkning og målfokus hos mine medarbejdere. Effektive redskaber, som jeg nu anvender i medarbejdersamtaler, til stresshåndtering og innovation. Samtidig er mit personlige udbytte af lederudviklingsforløbet med Marlene som 1) skarpere personlig ledelse - med øget velvære og mere kreativitet og 2) mere synlig ledelse overfor mine medarbejdere - med fokus på retning og rammesætning og tilhørende handlinger. Alt i alt ses effekten bl.a. i større aktivitet, øget begejstring og loyalitet hos medarbejderne.

 • ”Resultater fra dag 1 – og intet tidsspilde!”

  Head of Compliance & Internal Control, Marion Lorenzen, Ekspres Bank A/S

  Du ved ikke, hvad der er muligt for dig, før du er blevet coachet af Marlene–så enkelt er det. Hun giver dig det ”spark bagi”, der får dig til at rykke NU.Hun er en af de sjældne, der booster din personlige udvikling og resultater fra dag 1. Ingen tidsspilde – og lige noget for mig.

 • ”Handlekraft og konsekvens med mentaltræning på første række!”

  Distributionschef, Henrik Dalsgaard, Coop

  Ingen har sagt at ledelse er nemt, og i et job med meget højt energiniveau og mange omvæltninger i en stor organisation, med 200 medarbejdere, er det ekstremt givende, at jeg igennem Marlenes mentorskab nu UDFØRER med handlekraft og konsekvens. Jeg vurderer, jeg håndterer og jeg lukker situationerne. Jeg evner at fange mange flere nuancer og med præcision og hastighed eksekvere en beslutning. Skarpere på mine omgivelser og bedre til at læse deres signaler, er jeg blevet markant bedre til at fylde rummet med virknings- fulde teknikker. I et tillidsrum ’med kant’ og med de helt konkrete værktøjer, jeg har fået af Marlene,erjeg i dag langt stærkere mentalt. Det er befriende! Jeg er mere afbalanceret, både som leder og som menneske, og vurderer med lethed hvad der er vigtigt… for mig… og for Coop.Dét er mentaltræning på forreste række. Og jeg ved, at der er mere at komme efter. Derfor har jeg også netop forlænget mit mentorforløb hos Marlene. Grrr……

 • ”Giver virksomheden værdi – i såvel de bløde elementer som de hårde tal”

  Adm. direktør, Lars Hedal, Hedal Kruse Brohus A/S

  Hos Hedal Kruse Brohus har vi fokus på at nå vores ambitiøse mål. I sidste ende er mange af dem økonomiske, og vejen dertil går gennem værdibaseret ledelse, hvor alle får et stort ansvar. Det stiller store krav til medarbejdernes individuelle udvikling og formåen, og her har Marlenes mentorskab haft en væsentlig positiv effekt. Udbyttet har absolut været meget, meget positivt – uanset om man kigger på de bløde elementer eller de hårde tal. Marlene har især fokus på attænke den mentale træning ind i en virksomhedsmæssig sammenhæng, hvor lederen selv udvikles, og også udvikler sig i en retning, der giver virksomheden værdi.

 • ”Forbedret trivsel med hele holdet løftet og højnet kvalitet”

  Sundhedschef, Heidi Juul Madsen, Odense Kommune

  I forbindelse med at forbedre vores trivsel på arbejdspladsen satte vi i foråret et 3 måneders udviklingsforløb i gang med Marlene Isabel Shirazi Rasmussen fra MINDSHORIZON som facilitator, coach og træner. I en særlig 3 mdrs. forløbsmodel, som jeg ikke har set andre steder, har vi skabt både fælles forståelser og individuelle løft. Kombinationen af fælles træningsdage og de individuelle træningssessioner har været afgørende for, at vi i dag er et helt andet sted nu end for et halvt år siden! Det ses både i afdelingens indbyrdes samarbejdsrelationer og i vores udadrettede aktiviteter/kontaktflader – såvel relationelt som kvalitetsmæssigt i opgaveløsningen. Det har givet store gevinster i Sundhedssekretariatet og manifesteret sig på samtlige niveauer; medarbejderplan, gruppeplan og ledelsesplan. Alle har bidraget til at skabe den trivselssucces, vi står med i dag. Vi fungerer nu langt mere som et hold – vi er lykkes med at flytte HELE HOLDET OG HØJNE KVALITETEN... og dét er sgu sjældent at få det!

 • ”Det bedste jeg har gjort”

  Nille Bech Billedkunstner og Eventmager

  Uvurderligt, intenst, nærværende, ærligt, ligeværdigt, forpligtende ogDRØN-effektivt… -  sådan vil jeg kort beskrive min seance med Marlene.Marlenes ligefremhed og engagement krydret med STOR empati,nænsomhed og humor var en fantastisk cocktail. Marlene ledte mig på en guidet nyskabende fælles rundtur i mine (u)vaner og tankemønstre. Marlene er skarp og har formået at hjælpe mig til at sætte forpligtende dag til dag mål – og det VIRKER!! To dage efter min seance omsatte jeg for et pænt 5-cifret beløb på en enkelt dag! Hun har formået dét, som ingen andre coaches kunne.At give mig selv en seance med Marlene er noget af det bedste jeg har gjort!!!

 • ”Knivskarpt på værdierne!”

  Business Development Manager, Rikke From Larsen, China Experience

  Hold da op, jeg fik ’pudset brillerne’ i samtalen med Marlene! Bevidstheden om mig selv og mine værdier står nu knivskarpt. Jeg har desuden fået nogle konkrete værktøjer til, hvordan jeg i fremtiden kan får et større udbytte af min kommunikation med andre. Herunder hvordan jeg kan identificere forskellige nøgle-elementer i fremtidige situationer, hvor udfaldet er rigtig vigtigt for mig

 • ”Forretningen er vokset – både i mandskab og forretningsområder”

  Indehaver, Susanne, Total Body-Zone

  Der er sket så meget i løbet af mit første halve års mentor forløb. Min forretning er vokset – både i mandskab og forretningsområder. Jeg tænker anderledes nu – strategisk. Jeg planlægger og prioriterer så vi i langt højere grad kan nå vores nu endnu mere ambitiøse målsætninger.  Så aktiviteten og energien huset har også fået et løft. Jeg har også udviklet mig personligt og har lært masse nye værktøjer, som har betydet, at tanker er blevet til handling. Marlene har plantet frø i mig, som spirer og gror - og dem arbejder jeg fortsat videre med. Jeg  har derfor også indgået aftale om nyt mentorforløb mhp. fortsat handling og fantastiske resultater.

 • ”Min omverden kan mærke det på mig!”

  Distriktschef, Charlotte Knudsen, Orifarm A/S

  Tak for den fantastiske session, Marlene. Hvor er du bare enexcellent god coach!!!Jeg har fået mange gode kommentarer efter jeg havde været hos dig.Min omverden kan mærke det på mig.

 • ”Du oplever nye dimensioner af din egen styrke”

  Kvalitetschef og Laboratoriechef, Helle Pleidrup Andreasen, Trioplast Nyborg A/S

  Marlenes mentoring er af meget høj kvalitet. Selv når du starter dér hvor du er allerbedst, vil du opleve nye dimensioner i din egen styrke. Takket være hendes personlighed og store indsigt, møder hun dig lige præcis dér, hvor du har brug for det, hver gang. Topkvaliteterne er: fantastiske resultater, ekspert niveau og høj integritet.

 • “Nu ejer jeg min egen tid – med mere plads i hovedet”

  Iværksætter, Isabella Lo, Be My Best

  Tingene er blevet langt mere afklaret for mig med de helt afgørende skridt,Til at få tingene til at falde på plads. Jeg har på VIP dagen  taget stilling til nogle meget værdifulde spørgsmål, som jeg ikke ville have tænkt på selv.Det har betydet, at jeg nu har en helt utrolig klarhed over hvad der er vigtigst og hvordan jeg kan prioritere skarpt, og i harmoni med mig selv. Det helt fantastiske er, at jeg nu har flere helt afgørende elementer og vigtige kriterier jeg kobler på mine beslutninger, når jeg prioriterer. Effekten er, at jeg har mere plads i mit hoved, og nu faktisk evner at være mere ambitiøs med de ting jeg foretager mig. Jeg har tidligere, forud for min VIP dag, lavet flere slags oversigter og skemaer, der skulle hjælpe mig i prioriteringen af mine projekter, uden at få et meget større overblik. Men med VIP dagen har jeg nu de rette værktøjer, jeg kan trække på, som virker, og som jeg kan bruge igen og igen! Den umage Marlene lægger i prioriteringsprocessen gav mig en prioritering med en dybde og stillingtagen, så jeg nu kan prioritere, justere og finpudse mine opgaver ud fra meget specifikke kriterier.Både mht. planlægning og prioritering kan jeg nu med utrolig præcision og dybde sortere med overblik – og RO i maven. Som en ekstra gevinst, har processen i løbet af VIP dagen overraskende også haft karakter af en værdifuld brainstorming, som for mig og mine projekter har betydet konceptudvikling, så jeg står stærkere og er tættere på mit mål.  Jeg er nu mere proaktiv, og i dag er det mig, der ’ejer’ min tid og mine aktiviteter.

 • ”Sat mine prioriteter rigtigt”

  Softwarearkitekt, Joachim Lykke Andersen

  Tak for en virkelig inspirerende session i går. Du er knivskarp til finde lige præcis det jeg mangler for at kunne tage næste skridt i min udvikling; ikke bare i mit job, men også i mine andre forehavender.  En session som i går får vendt rundt på mange ting i mit hoved, sat mine prioriteter rigtigt og givet mig fornyet motivation. Tak! :)

 • ”Den bedste coach/mentor med høj ekspertise og fantastiske resultater”

  HR og projektleder, Conni dalager, Robocluster, Syddansk Universitet

  Marlene Shirazi Rasmussen er den bedste coach/mentor jeg har mødt igennem tiden. Marlene ekspertise er meget høj, såvel som præcis og dyb. Marlene møder dig med dyb respekt og du finder hende troværdig og pålidelig. Du føler dig tryg i ethvert skridt i en excellent proces. Derudover er Marlene ensuperb sparringspartner indenfor ledelse og er kendetegnet ved høj integritet.

 • ”Blevet skarp på min performance og rykket så meget”

  Forretningsudviklingschef, Mette Reinholt Mortensen, hedal:kruse:brohus

  Coaching hos MINDS HORIZON har hjulpet mig med at konkretisere mine mål og blive skarp på min performance. Jeg går altid fra en coachingsession med en god følelse og en klar bevidsthed om, hvad jeg skal sætte i gang for at nå sine mål,både her og nu og på lang sigt. Allerede efter første coaching, blev jeg rykket så meget, at jeg vidste, at det i forhold til min ledelsesmæssige udvikling var det rigtige for mig.

 • ”Mit fokus er blevet genoprettet”

  Stifter og indehaver, Johnny Pedersen, KemBio

  Strategisk mentoring ved MINDS HORIZON har for mig betydet, at mit fokus er blevet genoprettet. Vigtigst af alt, har jeg fået input til hvordan jeg forholder migtil mine kunder og særligt mine forhandlere, herunder ønsker og krav, såvel prismæssige som prioriteringsmæssige. Det har været sundt, da vi kom fra start netop som jeg stod foran en ekspansion, hvor det er nemt at snuble af iver eller lade sig lokke/forføre af kunderne og udsigten til at få en øget omsætning, på den korte bane. Nu har jeg også fået det langsigtede perspektiv tilført.

 • Tak for input til hverdagen

  Director Processing, Frank Fjord Christensen, LEGO

  Tak fordi du bidrager til vores udvikling! Tak for en super dag, Marlene! Vi synes alle i ledergruppen, at det var 4 timer med en masse gode input, som vi vil anvende i vores hverdag, så vi kan nå vores mål!!

 • Udfordret og skarpere på min kommunikation

  Filialdirektør Claus Kruse Nielsen, Nordfyns Bank

  Jeg er glad for at jeg valgte at udfordre mig selv ved at deltage på kurset. Jeg bearbejder stadig en masse af det der skete på kursusdagene, til at opnå det jeg gerne vil med mit lederskab og mine mål. Jeg brugte det sidst i går, hvor jeg planlagde et møde.  Jeg ved nu, hvordan jeg kan blive endnu skarpere i min kommunikation til møder, f.eks. i forbindelse med at skabe mere dialog og få andre til at købe ind på mine ideer, bl.a. ved brugen af mit toneleje og kropssprog.

 • ‘Mind opener’ der får folk til at følge mig

  Operachef, Jesper Buhl, Den Fynske Opera

  Jeg giver kurset mine varmeste anbefalinger. Det var 3 dage rigtig godt brugt. Det kommunikative var virkelig, virkelig godt. Det var interessant også at opleve åbenbaringer fra min egen hverdag. Jeg bruger selv nogle af værktøjerne i situationer hvor jeg i et splitsekund skal formå at få folk til at følge mig. Det er i den grad en ”mind opener” på mange områder for både erhvervsfolk og kulturfolk.

 • Non-verbal kommunikation der smager af mere

  HR-ansvarlig, Pia Tasior Andersen, NeoProcess

  Jeg har på kurset haft nogle stærke oplevelser, hvor jeg har fået brugt og udfordret mig selv. Jeg har fundet ud af hvordan jeg skal bruge mine værktøjer, og de er nu klistret ind på nethinden og sidder på min rygrad. På kurset blev jeg også mere skarp på den kommunikation der foregår mellem mennesker, og især nogle sande oplevelser indenfor non-verbal kommunikation har givet mig smag for mere…

 • Skudt energisk af sted og på højt niveau lige siden

  Direktør, Rikke Merton, LabVikar ApS

  Jeg blev SUPER godt inspireret ved din Panda Punch morgen-workshop den 14. september 2012. På alle måder. Og jeg sugede simpelthen alt det til mig, som jeg overhovedet kunne. Jeg har fået helt enormt meget energi af dine levende fortællinger. Virkeligt inspirerende, Marlene. Det gav mig nogle gode ideer til mit kommende foredrag på konferencen ved Scanlab i Bella Center. Og du gav mig et kæmpe boost, som har fået mig ud af starthullerne, og det var på tide. Jeg blev skudt af sted og jeg har været i gang på meget højt niveau lige siden.

 • Energi og RO!

  Fuldmægtig, Jordfordelingsplanlægger, Lone Vesterholm Jensen,

  Hold op, hvor har det givet mig ENERGI! Det hele ligger på plads oppe i mit hoved, nu skal jeg bare tage mig af det. Jeg har fået RO på, til at gøre ’DET JEG KAN’.

 • Meningsfyldte nye tanker

  Specialkonsulent, Claus Dahlmann , Odense Universitetshospital

  Workshoppen var anderledes og givende. Det var skægt, for det er tanker i nogle andre baner, end vi er vant til, og det satte nogle vinkler på, som giver mere mening.

 • Brugbare værktøjer med stor effekt

  AC-fuldmægtig, Liv Krake, Syddansk Universitet

  På kurset fik jeg nogle meget brugbare værktøjer, som jeg med stor effekt har anvendt siden. Det gode er, at der stadig er rigtig meget stof fra kurset, som jeg endnu skal synke. I min hverdag møder jeg rigtigt mange, som kan have stor gavn af at få kendskab til de virkningsfulde teknikker, og som vil gøre det lettere for dem, og folk omkring dem, at opnå det de gerne vil … de mål de har sat sig.

 • Balanceret og spændende kursus

  Advokat Jens Erik Steenfeldt, ADVODAN

  Jeg er glad for at jeg deltog på kurset. Fagligt og værktøjsmæssigt var det spændende og nyttige emner. Metodemæssigt var der fin balance mellem oplæg, egen bearbejdning og samspil med øvrige deltagere.

Nyhedsbrev

Indtag graciøst dit ledelsesrum med format forenet med handling og skab resultater der matcher din intelligens og indsats. Skriv dig op og modtag nyhedsbrevet ’Ledelsesrum’ med inspiration, der holder gnisten og modet til ledelse i live.